Mateja Žebovec ovijač

Moja zgodba z Ringano

Iskala sem nadpovprečne izdelke za kožo in mi dalo miru, kaj je na Ringani tako edinstvenega, zelenega in drugačnega. V raziskovanje sem vložila 3 mesece in vanjo vključila osebe, ki se profesionalno spoznajo na sestavine v kozmetiki. Spoznala sem, da gre res za nadpovprečne in edinstvene izdelke, ki so me ob uporabi navdušili s svojo učinkovitostjo. Zato sem želela izvedeti več tudi o samem podjetju. Zaljubila sem se vanj. 

 

V to popolnost, svežino, naravne pristope, filozofijo, etiko, vsak premišljen detajl. Vse to me pri Ringani navdušuje. Tudi osebno so mi pomembne Ringanine vrednote:

 

  •   Etičnost,
  •   Transparentnost,
  •   Doslednost,
  •   Skrb za naravo,
  •   Sodelovanje,
  •   Trajnostni razvoj,
  •   Fair trade,
  •   Ekološka pridelava.

 

V vsej svoji kilometrini dela z Ringaninimi izdelki sem deležna ogromno presenetljivih odzivov strank, in tako tudi sama suvereno stojim za filozofijo Ringane. Zato sem se odločila kar za poslovno sodelovanje s tako močnim, kultnim in zanesljivim podjetjem. Ringana postavlja trende!

 

Vem, da delam v dobro vseh nas, za lepšo prihodnost nas in našega okolja. In v tem neizmerno uživam. 

Mateja žebovec

Vabljeni z nami

Slike iz dogodkov

Postanite moj poslovni partner. Si želite tudi vi svobodo fleksibilnega načina dela v svetu edinstvenih zelenih produktov in trajnostne proizvodnje? FermentumPišite mi

Povpraševanje

Pošljite mi sporočilo

Tu sem zato, da vam pomagam in vam svetujem.

 

Za povpraševanje mi pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca ali e-pošte: mateja.zebovec@gmail.com oz. me pokličite na telefonsko številko: 041 575 779.

 

Veselim se vas!

Povpraševanje edinstvena
Ime in priimek *
Poštna št. in kraj
Elektronski naslov *
Telefon / GSM
Vaše sporočilo *

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kje nas najdete?

∼ Zemljevid ∼